Yeni yapılan evler… / 21.08.2011

Geçen Pazar günü, yeni yapılmakta olan inşaatları ve henüz bitmiş evlerin videolarını çekmek için çıktım; fakat bu süreçte çarşıda pazarda gördüklerimi de çektim ve 24 dakikalık bir video oluştu.

Mustafa KAÇAR'ın Evi

Çekemediğim iki ev inşaatı: Hüseyin gülerin kızı için yaptırdığı Fethiye’ye Hoş Geldiniz tabelasının yüz metre sağındaki evi ile Kazım dedenin Tencideki evi. Onları ise bir başka sefer çekeceğim.

Çektiğimiz evlerden bu kış içine girilebilir hale geleni: Mustafa KAÇAR’ın Bayram Tepesindeki evi. Mustafa Kaçar ile Aliseydi KARAKAŞ’ın bizzat ağızlarından işittiğime göre, bu evin bir katında Aliseydi abi oturacak. Evin yapım çalışmaları ile de Aliseydi abi bizzat ilgileniyor. Ben video çekerken henüz yapılmamıştı. Ş,imdi boyama işi bitmiş ve duvarında bir ay yıldız görülüyor. Fethiye’deki bu ilk ayıldızlı dekor muhtemeldir ki Aliseydi ağabeynin fikridir.

 

Serkiz ağabeynin evi dış boyası hariç bitti ve içerisinde ikamet ediyorlar. Arif GÜLER, Nayme İLHAN, İhsan İLHAN ile  Hüseyin GÜLER’in evinin karkas ve duvarları bitmiş. İnce işleri duruyor.  Hasan AKŞAHİN’in evinin ise henüz üzeri açık. Ve yanındaki Hasan İLHAN ile Ali AKDOĞAN’ın evinin ise temeli henüz atılmış Garip ARKADAŞ’ın Hüseyin ÖKSÜZ’ün evinin yanına yaptığı Abuseyf GÜN’ün evinin su basmanı yapılmış.

Henüz ev yapımı planlama aşamasında olan ise Ali YILMAZ. Şimdilik, ev projesi, zemin etüdü… ruhsat vb. işlemleri ile uğraşıyor.

Ev yapmaya çalışan bu komşularımıza tanrı hayırlı oturmalar nasip etsin.

Not: Videoyu, Akbabaların seslendirdiği dört müzik eşliğinde sundum… Akbabaların seslendirdiği müzik albümünü tamamı bende var. Müslüm ile Hamza AKBABA, 2008 yılıydı sanırım, bana verdiler.  Diğer sanatçılarımızın sa bir iki tane MP3 var. Akbabaların gözümüzde özel bir yeri ve kıymeti olsa da, diğer sanatçılarımıza sitemizde eşit yer vereceğimiz kuşkusuzdur.

——-

Merhabalar Necati abi…

Mesajınız teşekkür eder, görüşmek dileğiyle sevgilerimi sunarım.

as.

Necati KILIC
1 onaylanan
…/…
kelog@hotmail.de
23.08.2011 / 12:52 pm tarihinde gönderilmiş

Cok güzel hazirlanmis,tesekkürler emeginize saglik kardesin Aliseydi.Bu sene köyü ziyaret edemedim ama görüntüler sayesinde,hasretimi giderdim.Sevgiler dolusu Selamlarimla.

Avades Altun (Facebook)

aliseydi merhaba su andsa yine bizi fethiyeye goturdun sana ne kadar tesekur etsek azdir vallahi senin bu emegini nasil odesiriz bilmiyorum ama biliyorumki sen bu isi isteyerek yapiyorsun tum fethiyeliler adina sana tesekkur ederim birdaha yusuf altun

 

www.youtube.com

Malatya / Fethiye’den Genel Görünümler – 21.08.2011
21 saat önce · Beğen · · Paylaş
    • Ibrahim Dindarogluyıllardır ğöremediğimiz köyümüzü bu paylaşımınızla ğösterdiğiniz icin çok teşekür ederim

      21 saat önce · Beğen
    • Osman KoçEline sağlık beni öğretmenliğimin ilk yıllarına götürdün.Çok değişmiş ve çok güzelleşmiş.

      21 saat önce · Beğen
    • Hasan CevikerEmek vardir maddiyatla yapilmaz.Bu da onlardan birisi.Emegine saglik arkadasim.

      20 saat önce · Beğen
    • Ziya ErolAliseydi abi bizim evin bahcesinden bir kac foto cekebilirsen sevinirim. biz döndügümüzde daha bahce düzenlemesi devam ediyordu, son durumu göremedim.

      20 saat önce ·
      • Nevzat Sevim ve Doğanay Çilek bunu beğendi.
        • Ali Haydar Akdogan ÓRNEK:DACCADAN -DEVE YOLU.KOY CIKISI.CADDENÍN ÍSMÍ RAHMETLÍ MEKANI CENNET OLA .SAMI ÍLHAN CADDESI GÍBÍ MÌ ?

          21 saat önce · Beğen
        • facebook
          Merhaba Aliseydi,
          Ulviye Çağlar Ceran da MALATYA FETHİYE’nin bağlantısı hakkında yorum yaptı.
          Ulviye şunu yazdı: “canım köyüm”

          Yorum yazışmasını görün

          Bu bağlantı hakkında yorum yapmak için bu e-postayı yanıtlayın.

          Teşekkürler,
          Facebook Ekibi
          Yorumu Görün

          Beğen

Etiketler:

1 responses to “Yeni yapılan evler… / 21.08.2011”

  1. Necati KILIC says :

    Cok güzel hazirlanmis,tesekkürler emeginize saglik kardesin Aliseydi.Bu sene köyü ziyaret edemedim ama görüntüler sayesinde,hasretimi giderdim.Sevgiler dolusu Selamlarimla.

Yorum bırakın