Kamera için teşekkürler…

Geçen haftanın bir sabahı belediyedeki odama tulumlar giymiş, elinde poşetler olan hiç beklemediğim değerli iki insan, arkadaş  girdi… Bunlar Yusuf ile oğlu Avades ALTUN idi.. Hoş beşin ardından Yusuf süpriz yaptı: “emanetini, videonu getirdik, hayırlı olsun,” dedi. Bende “hepimize,” dedim.  Kullanımına ve videonun alınma sürecine dair beş dakikalık sohbetin ardından, Yusuf: “Kadir’in işi çok, gidip yardım edelim,”dedi ve çıktılar. İlk çekimde Yusuf’un çalıştığı atölyeden oldu.

Sony AVCHD Handycam, Optik Zom: 42x, Digital Zom:325, Dahili kart 16GB, 8 gb SD var.( SD artırılabilir.), Fotoğraf çekimi, var. Tepegöz: Projektörle duvara yansıtma özelliği var…

( YOU TUBE’de bu videoları izlerken, net görüntü için 720p yada 1080p modunda izleyin.)

İşimizi görecek birçok özellik mevcut. Yusuf, 5 yıllık garantiyi kapsayacak sigorta da yaptırıldığını söyledi. Video için çok güzel de bir çanta almışlar. Toplam maliyeti yedi yüz EURO civarına mal olmuş. Kameranın alımına katkı sağlayanların isim listesini vereceğini söyledi. Elimize ulaştığında bu liste, bu sayfaya ekleyeceğiz.

 

Bu kameranın alımına emek ve nakit olarak katkı sağlayan bütün Fethiyelilere ve öncülük ettiği için ayrıca Yusuf ALTUN’a çok teşekkür eder sevgilerimizi sunarız… Umarız daha çok hayırlı günlerde kullanmak nasip olur!

Yorum bırakın