Seyit ÇAĞLAR: Duyuru

Saygi deyerli FETHIYELILER.

Sizlerle paylasmak istediyim,deyerlerimize insan iliskilerine önem gösterirsek,son kalemizi kaybetmemis,oluruz.Insandan insana giden yolu ayrik otlariyla doldurursak,bireysel sosyalasmayi yozlastirirsak,toplumsal sosyalasmayi insa edemeyiz.

Günlük ilskilerimizde selam verirken,kafdagindan bakarak deyil,enginlik hos görüsüne siginarak,bakarsak saglikli iletisim kurariz.Kuruntularimizdan,ön yargilarimizdan,aganin oglu veya,rütben ,mevkin bulundun yer senin artin,bu seni yüceltmez,ne kadar insan olma,önemi ölcülemez.

Genel bir toplumda su tabir var.Su kisi benim cenazeme gelmedi,ben niye gidem,desek yarin cenazelerimiz de,düyünümüzde adam,bulamayiz.Bu geleneklerimizin yasamasi icin orta yolun bulumasi gerek oda bu konulari toplumda,her ortamda konusup cözüme ulastirmak saglikli bir bakis acisi,olur.Bir birimizi dinleyelim.

Cocgumuza söz haki verelim,onlari dinleyelim.Hem cocugun gelismesine katgi sunariz.Hemde kendimizin bakis acisini deyistirir,saglikli bir düsünce yapisina,kavusuruz.

Bu gibi konulari, ALISEYDI SEVIM,bu konularda gercekten okunmaya deyer güzel toplumsal konulari isleme ustaligi,bize isik tutu.Bir tabir sagligi yerinde olsun bu site acik kalsi ki,bu gönül adami hizmeti daiimi olsun.Bunu acmisken belki malumunuz, FOTOGRAF MAKINESI KANPANYASI icin,sizlerin,bizlerin corbada tuzu olsun diye,YUSUF ALTUN ve BEN bu isi araci olduk,katkilarini sunmak isteyenler bizlere verebilir.

Fethiye derniyinde listeye ismini yazabilir.Bunun akebetin de ALISEDI SEVIMIN sayfasinda vernlerin listesi aninda bildiriliyor.Bunu belirmede fayda buluyorum.Bu hizmet bize dönecek,bilen icin,esi bulunmaz hizmet,bilmeyen icinde söylenecek laf yok.Lütfen duyarli olalim.saygiyla sevgiyle kalin.

Hosca kalin.

Etiketler:,

Yorum bırakın